13/1/18

Viatge en cotxe per Holanda i Bèlgica

Com en altres ocasions avui vull recomanar un viatge publicat a Viatgeaddictes, una web sempre interessant, en concret, el relat d'un viatge en cotxe per Holanda i Bèlgica de Marcel Massana:

"Comencem de bon matí anant al forn Bakker Out a comprar pa i una mica d'esmorzar. És un forn fundat al segle XIX i al que els reis d'Holanda l'han fet proveïdor oficial. El tenim ben a la vora del barco, només creuar el pontet. A les 8:30 ja som a Amsterdam, retrobant a la Joana, que s'incorpora de manera definitiva als Dos a la Carretera. Ja som tres, doncs.

La primera parada és a Zaanse Schans, un poblet preciós, situat molt a prop d'Amsterdam, que impressiona per la quantitat de molins que té al voltant del llac artificial IJsselmeer. Aquesta és la troballa del dia.

A Zaanse Schans fem una volta i ens barregem amb un grup de japonesos que fan una cata de formatges. Una holandesa que hi ha al taulell sent dir a la Joana "m'ha mirat raro" i es posa a riure abans de confessar que és valenciana. Els formatges que tastem són molt bons, però hem de seguir la tribu de japonesos cap a fora. Allà ens separem i continuem el passeig pel nostre compte fins als últims molins. Apustuflant..."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...