30/1/18

La Mi voltant per Turquia

La Mireia, encara que li diuen Mi, quan el temps s'ho permet s'escapa més a prop o més lluny per poder conèixer el món... El seu bloc La Mi voltant pel món ens porta a conèixer força destinacions d'arreu (recomano les interessants entrades dedicades a Àfrica) i avui el seu viatge per Turquia a l'any 2014:

"Avui visitarem una de les posades o caravasars on les caravanes feien parades per descansar. Esta enmig de la zona d’estepes turques amb kilòmetres de camps i camps de carabasses... Una caravana era la manera mes segura de viatjar. El lider de la caravana tenia un perfil militar i anava acompanyat de mercenaris per protegir-la. A mes hi havia els comerciants i la gent i famílies que viatjaven. Portaven seda, perfums, especies, cavalls, esclaus, llibres... La posada medieval servia per acollir a la gent. La posada caravasar que visitem avui (Tepesidelik han) te la sala principal encara dempeus. També tenia estables, habitacions individuals pels hostes mes poderosos i bany turc masculí i femení..."


http://www.novacasaeditorial.com/ca/producte/contes-de-la-ruta-de-la-seda/
Us agraden els contes, doncs ara és el moment de gaudir de "Contes de la Ruta de la Seda", una selecció ben personal d’aquelles tradicions, contes i llegendes que he conegut durant els anys de viatges per Àsia i que han fet durant segles les delícies d’adults i infants i desperten l’interès per l’espiritualitat, la transcendència, l’aventura i el desconegut, els podeu comprar en aquest enllaç a més de les principals llibreries de Catalunya... espero que us agradin !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...