5/11/12

Una escapada de 10 dies a Bèlgica i Amsterdam

En Joel i la Laia son una parella viatgera que al maig de l'any 2010 van fer una escapada de deu dies per Bèlgica i Amsterdam i ens ho expliquen des de l'experiència d'anar viatjant en tren:

"Un altre dia provant com funciona la red de ferrocarrils Belgues i la veritat és que com sempre han estat puntualíssims. Avui l’esmorzar ha estat el típic d’un bed and breakfast, embotits holandesos, alguna pasteta, llet, suc, cafè i cap a visitar que hi falta gent.

L’estació de Bruges es troba a 20 minuts del nostre b&b i avui hi hem anat caminant pel costat del riu. El passeig és maquíssim i la veritat es que es fa amb un no res. En comprar el bitllet de Gant (5,90), ens hem adonat que la parada que ens aniria millor no és la de Saint Peters sinó la de Dampoort (que és més cèntrica). Així que hem baixat a la segona i en uns 15 minuts ja ens trobàvem al mig de la ciutat. La ciutat ens ha sorprès, ja que és una cucada i si em fessin elegir entre Bruges i Gant no se que triaria. No us la podeu perdre!..." 

I no dubteu en visitar la GUIA PER VIATJAR EN TEMPS DE CRISI on trobareu més de 200 webs per viatjar de franc o a bon preu.
 
OFERTA PER VOLAR A IRLANDA: I si voleu anar una mica més amunt, recordeu que aquests dies AER LINGUS ofereix vols d'anada des de Barcelona, Alacant i altres ciutats a Dublín per 55,99 € 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...