8/11/12

Concurs "Ara viatges tu": Quaderns de bitàcola sorteja un cap de setmana per a dues persones !

Doncs, això, els amics Cèlia i Enric, l'anima de l'interesant bloc Quaderns de Bitàcola ens volen convidar a gaudir d'un cap de setmana gràcies al concurs "Ara viatges tu": una estada de dues nits amb esmorzar inclòs per a dues persones en habitació doble. El guanyador podrà triar entre l'Hotel Palacio de Aiete de Sant Sebastián, l'Hotel Domus Selecta Fraga do Eume de A Capela (A Coruña) i l'Hotel Barcarola de S'Agaró (Platja d'Aro, Girona).

 La veritat és que aquests viatgers tenen un munt de coses per celebrar, i ho volen fer amb nosaltres. Com ells mateixos ens comenten:  "Últimament estem en ratxa: fa unes setmanes vam ser nomenats millor bloc personal de turisme i viatges del 2012 als Premis Blocs Catalunya i ara fa tot just uns dies hem repetit èxit als Premis C@ts. Qui ens ho anava a dir fa tan sols uns mesos quan estàvem donant la nostra volta al món que, un cop tornats a casa, el nostre diari de viatge rebés aquest reconeixement. D'altra banda, si Quaderns de Bitàcola existeix i ha obtingut aquests premis és gràcies a vosaltres, aquells que ens seguiu arreu a través del bloc i ens doneu el vostre suport. I si a nosaltres hi ha una cosa que ens agrada, és compartir..."

Bé, no us faig esperar més us convido a participar en aquest concurs, jo ara mateix m'apunto i aquí teniu un enllaç amb les bases i molta més informació. Recordeu que teniu de límit per participar fins el 30 de novembre... i bon viatge !!!

2 comentaris:

Quaderns de bitàcola ha dit...

Moltes gràcies per la difusió Eduard! :)
Quina enveja que ens donaran els guanyadors... per una vegada, i sense que serveixi de precedent, ens quedarem nosaltres a casa ;)
Sort en el concurs!

Eduard ha dit...

Gràcies a vosaltres pel concurs i per la meravella de bloc !!! una abraçada !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...