8/2/17

Fuet, Mate i Arròs turistejant per Rússia

Fuet i Mate és dels blocs que més m'agraden a la xarxa. 

L'Ares viu a Buenos Aires i ens va explicant mil i una històries vinculades a aquesta ciutat i a l'Argentina de tal manera que cada nova entrada es converteix en un bon tast dels sabors d'aquelles terres. Ara, marxa a Àsia una temporada a “turistejar” i neix un nou bloc,segurament força diferent, però que de ben segur ens agradarà: Fuet, Mate i Arròs.

Us deixo amb un primer tast sobre Sant Petersburg:

"Des de la plaça Birzhevaya hi ha una de les millors vistes de la ciutat, per un costat la fortalesa que ja hem visitat i per l’altre, el magnífic edifici del Palau d’Hivern i la cúpula de la Catedral de Sant Isaac. Les columnes precedeixen l’antic edifici de la Bolsa i els dos magatzems, que avui són el Museu Zoològic i el Museu d’Agrologia. Però sense cap mena de dubte, el museu més important de l’illa i un dels més importants del país és el que Pere I va fundar el 1714 amb el nom de “coses rares”, el Kunstkamera, que amb el temps ha evolucionat a Museu d’Antropologia i Etnografia Pere el Gran...."

I si voleu trobar un bon allotjament arreu us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...

1 comentari:

Fuetimate ha dit...

Bones,

primer de tot gràcies per la menció i segon, perdó pel retard!
Volia aprofitar l'ocasió per comentar que hem unit Fuet i Mate amb l'Arròs i que a més a més, l'estem ampliant amb una mica de Cargols. Encara estem treballant en la fusió però esperem finalitzar-ho en breu i poder començar a gaudir dels Cargols, el més aviat possible.
Salut
Fuet i Mate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...