31/10/16

De viatge per Veneçuela

En Marc i l’Úrsula,  autors del bloc Mos Am Perdut, des que estan junts han descobert la passió per viatjar amb la motxilla a l’espatlla i construir amb il·lusió el seu trajecte plegats. El seu primer viatge, on va començar tot, fou a Veneçuela l'any 2009:

"Veneçuela vam visitar els Llanos, una zona situada al nord de Sud-Amèrica, entre Colòmbia a la conca de l’Orinoco i Veneçuela. És una regió considerada com un dels ecosistemes més importants del món. La sabana és impressionant i molt poc turística, aquí vam viure amb una família autòctona que es dedica al turisme. Licantro i la seva família fan de l’estada una vivència única doncs es desviuen perquè puguis veure animals. Vam poder veure des de caimans a ossos formiguers, anacondes (una de més de sis metres, que vam tenir a les nostres mans), capibares (considerades de la família de les rates i són les més grosses del món, encara que ells depèn de les dates, quan no poden menjar carn diuen que és un peix i la gent de la terra se l’acaba menjant igualment) també vam menjar piranyes, pescades per nosaltres..."

I si voleu trobar un bon allotjament arreu us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...