30/6/15

Viatjant pels Estats Units

"Una de les coses que vam poder disfrutar més per l'època en la que estàvem és que no hi havia massa gent, al camping estàvem sols i com us podeu imaginar i com a bons catalans ens vam estalviar uns dinerets de l'entrada! ( No hi ha ningú a l'entrada del camping quan és fora de temporada.) 

Vam poder veure força fauna salvatge, aquí en teniu una petita representació. Ens va faltar veure el gran “mousse”, els llops i els ossos (que tot just estàven obrint els ulls després d'un llarg hivern), però vam veure coiots, una llúdriga juganera, cabres de muntanya... I moltíssims elks i bisons, que ens acompanyàven a tot arreu. Fins hi tot algun dia ens vam endur un ensurt, ja que al matí ben adormits sortiem de la furgo i els teniem allà, menjant herba tota la jornada!"

Relats com aquest i d'altres podeu trobar en el bloc Un viatge pel món ens espera!, obra de l'Anna i l'Òscar, on ens van descrivint i documentant en imatges les seves experiències, aquest cop als Estats Units.

I si voleu trobar un bon allotjament arreu del món us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...